ZEEUWS VERKEERSVEILIGHEIDSLABEL

Binnen het Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel heeft de school zelf, naast de ouders en de gemeente, een prominente plek. Een basisschool die verkeersveiligheid en verkeerseducatie hoog in het vaandel heeft staan en structureel met dit onderwerp aan de slag gaat, verdient het Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel. Met dit label laat je als school duidelijk zien dat je het belangrijk vindt dat jouw leerlingen vaardig, verantwoordelijk en veilig aan het verkeer kunnen en mogen deelnemen.

Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel

Om voor het Zeeuws Verkeersveiligheidslabel in aanmerking te komen moet je als school voldoen aan een aantal voorwaarden. Als scholen aan deze voorwaarden voldoen, worden zij met het Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel (ZVL) van harte beloond en krijgen ze een fraai bordje voor aan de gevel dat aangeeft dat ze een ZVL-school zijn. Kijk hier voor de voorwaarden.

Scholen die voor het label in aanmerking willen komen, kunnen met ondersteuning van de projectleider van het ROVZ het ZVL-labeltraject starten. Samen wordt vervolgens het portfolio ZVL opgebouwd. Zodra dat kompleet is, kan het label worden uitgereikt.

U bevindt zich hier: Home | Scholen | Verkeersveiligheidslabel
U bevindt zich hier: Home | Scholen | Verkeersveiligheidslabel